Mihai Răzvan Ungureanu: „Ne îndreptăm cu paşi rapizi spre o criză economică de proporţii în România”

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică (FC), a atacat dur, într-o conferinţă de presă care a avut loc vineri, actuala guvernare USL, spunând că este „de o de o toxicitate şi inconştienţă incredibilă”. „USL duce România la o distrugere economică garantată. Vedeţi pleiada de promisiuni din campania electorală raportat la rezultatele obţinute în această guvernare. În acest moment, economia românească gâfâie, ca pe ultimul metru de viaţă. Economia românească este gata să-şi dea sufletul. Acesta este, de fapt, adevărul: ne îndreptăm cu paşi rapizi spre o criză economică de proporţii în România”, a spus fostul prim-ministru.
În altă ordine de idei, Mihai Răzvan Ungureanu a apreciat că Alianţa D.A. – din care face parte FC şi PNŢCD – este un proiect viabil. „Am găsit în colegii de la PNŢCD nu doar dorinţa de luptă, ci şi de a revigora un partid care poate reveni oricând, ca structură politică, pe prima scenă a ţării. La fel aş putea spune despre Forţa Civică, un partid cu o dinamică de creştere accentuată, ceea ce ne dă speraţa că, până la începutul anului viitor, vom avea resursa umană pentru a acoperi toate secţiile de votare”, a menţionat Mihai Răzvan Ungureanu. Potrivit aceleiaşi surse, la nivelul Alianţei s-a convenit deja un plan de coagulare al „dreptei” în trei paşi: o listă comună pentru alegerile europarlamentare; candidat unic la preşedenţia României, la alegerile din toamna lui 2014; o federare a forţelor politice de dreapta: „Când spun forţe politice de dreapta, mă refer şi la partidele existente, dar şi la formaţiunile non-guvernamentale Mişcarea Populară şi Iniţiativa România Liberală. Partidele despre care vorbesc sunt PDL, UDMR, PNŢCD şi Forţa Civică”. În opinia lui Mihai Răzvan Ungureanu, aceste partide au o caracteristică unică, şi anume se află într-o relaţie de apropiere cu Partidul Popular European. Cât despre excluderea PNL din rândul partidelor de dreapta româneşti, liderul FC este de părere că „liberalii nu vor fi eliberaţi din cătuşele PSD, atâta timp cât Crin Antonescu va conduce acest partid”.
La întâlnirea cu presa, alături de Mihai Răzvan Ungureanu, au mai participat preşedintele FC Sălaj, Mircea Abrudan, preşedintele FC Zalău, Sorin Mureşan, secretarul general al partidului, Ştefan Pirpiliu, precum şi liderul PNŢCD Sălaj, Nicolae Joldoş.
Mihai Răzvan Ungureanu a vizitat, vineri, Catedrala „Sf. Vinere” din municipiu şi Centrul Pilot de Referinţă pentru Boli Rare NORO. În cursul după-amiezei aceleiaşi zile, fostul prim ministru s-a mai întâlnit cu membrii şi simpatizanţii Fortei Civice, dar şi cu oamenii de afaceri sălăjeni.

10 Thoughts to “Mihai Răzvan Ungureanu: „Ne îndreptăm cu paşi rapizi spre o criză economică de proporţii în România””

  1. Zălăuan

    Măi MRU, dacă chiar mai vine o criză majoră, atunci soluţia nu este revenirea la guvernarea ciumeţilor portocalii.
    Trebuie revenit la sistemul socialist !

  2. Anonim

    MRU ai uitat asa de repede de vita COBE crezi ca noi am uita t? nici vorba . Daca in 72 zile ai reusit sa cheltui suma de zeci de milioane pentru intretinerea obrezului fin in 4 ani cit ai fii in stare sa consumi mi se pare ca pentru inteligenta pe care o afisezi esti cam scump de intretinut nu crezi? cit despre ROMANIA las-o balta ,mai bine cauta-ti de lucru tara nu te vrea nu ai inteles inca?

  3. Anonim

    fiti ungurenii mei.

  4. xa

    „Fuego” aista din poza de alaturi de unde o mai rasarit?Tu ce pielea mea mai vrei?

  5. Anonim

    Da. da…si marmota invelea cioco-laaaaata!

  6. Anonim

    Hai sictit! Invarte-o, invarte-te spre neant.

  7. Anonim

    Mai Ungureana Tuzgureana……
    Tu crezi ca Salaju-i buda publica sa vina toti cacatii-n el?
    Dai cu prafuri ca la prosti si fraieri?
    Baaaaaaaaa loaza cufurita!
    Nu-s nici astia cu USL-ul foarte breji si pusi pe fapte mari,da’ in comparatie cu voi sunt ca si guturaiul pe langa cancerul la plamani cu metastaze in faza terminala!

  8. nae l.

    Cacat esti tu,iar buda-i mata !

    1. Hi man

      Lae…..
      Ma-ta are cratima?
      Cum de te-o fatat atat de bou?
      Sau vita Kobe,tuzgureanu tau?

    2. Hi man

      Lae mai face ma-ta amor in cimitir cu groparii pe covrigi mucegaiti si mici mancati de Pora Carmen pe jumatate?

Leave a Comment